Registrul candidaților Hesburger: politica de confidențialitate

În această politică de confidențialitate, vom explica modul în care Hesburger colectează, procesează, transferă și protejează datele cu caracter personal ale solicitanților de locuri de muncă (denumiți în continuare „Candidatul”). Datele cu caracter personal sunt date pe baza cărora candidatul poate fi identificat, cum ar fi numele și numărul de telefon.

Denumirea Hesburger se referă în continuare la Burger-In Ltd., AS Hesburger și alte companii angajatoare deținute de Hesburger Group, care sunt în mod colectiv operatori asociați. O listă a tuturor operatorilor asociați este prezentată la sfârșitul acestei politici de confidențialitate.

De ce prelucrăm date personale?

Registrul este utilizat pentru recrutarea candidaților și stabilirea relațiilor de muncă. Datele cu caracter personal sunt prelucrate în evaluarea adecvării candidatului și angajarea acestuia pentru posturile vacante la Hesburger. O condiție prealabilă pentru prelucrarea datelor candidatului este consimțământul acordat de candidat în portalul de recrutare utilizat la Hesburger. Dacă Hesburger primește o cerere de angajare prin poștă sau e-mail la o adresă publică, condiția prealabilă pentru prelucrare este interesul legitim al Hesburger. Cererile primite prin poștă sau e-mail vor fi procesate, după caz, urmând aceeași procedură ca cea utilizată pentru cererile de angajare primite prin intermediul portalului de recrutare. Hesburger recomandă întotdeauna depunerea cererilor de angajare în primul rând prin intermediul portalului de recrutare.

Ce fel de date colectăm și care sunt sursele datelor?

Următoarele date cu caracter personal sunt colectate pentru registrul candidaților: numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon, naționalitatea, data nașterii, sexul, informații despre angajarea anterioară a candidatului Hesburger (dacă există) și/sau în industria serviciilor alimentare, informații despre experiența profesională anterioară, informații despre educație, referințe, competență lingvistică, informații despre pașaportul de igienă, informații despre permisul de conducere, informații generale despre oportunitățile de angajare (inclusiv tipul de raport de muncă și eventualele perioade de angajare), informații despre factorii de sănătate care pot afecta capacitatea de muncă și alte informații furnizate în cererea de angajare a candidatului. În plus, candidatul poate atașa la cererea de angajare prezentarea sa foto și/sau video. În plus, după caz, interviul de angajare al candidatului poate fi efectuat și prin conexiune video. 

Registrul candidaților conține informații furnizate cu privire la cererea de angajare a candidatului depusă la Hesburger și obținută în faza de interviu pentru angajare. Hesburger are dreptul să verifice istoricul de credit al candidatului și să contacteze referințele specificate de candidat cu acordul candidatului.

Cine prelucrează datele cu caracter personal?

La Hesburger, datele cu caracter personal sunt prelucrate de personal a cărui fișă de post include evaluarea cererilor de angajare și acordarea de interviuri de angajare. Aceste persoane includ angajații departamentului de resurse umane al Hesburger și recrutarea supraveghetorilor din fiecare locație. Datele cu caracter personal pot fi prelucrate, într-o măsură limitată, de personal a cărui fișă de post include întreținerea tehnică și dezvoltarea portalului de recrutare Hesburger.

Datele sunt transferate către următoarele părți din afara Hesburger:

  • Operatorii de franciză Hesburger vor primi toate cererile de angajare depuse la locațiile restaurantului în franciză în cauză. Numele complete și informațiile de contact ale operatorilor de franciză Hesburger sunt prezentate pe site-ul Hesburger în conexiune cu detaliile fiecărei locații. Din motive de claritate, trebuie menționat că cererile de locuri de muncă pentru restaurantele S-Group Hesburger din Finlanda trebuie depuse prin intermediul portalului propriu de recrutare al S-Group. În astfel de cazuri, Hesburger nu va prelucra datele cu caracter personal ale candidaților la locurile de muncă.
  • Furnizori de servicii IT responsabili pentru întreținerea tehnică și dezvoltarea software-ului utilizat în procesarea cererilor de locuri de muncă.
  • Recrutarea furnizorilor de servicii responsabili cu implementarea tehnică a platformei lor de recrutare
  • Companii care furnizează servicii de management financiar externalizate către Hesburger.
  • Datele cu caracter personal nu sunt transferate în afara UE sau SEE.

Cum asigură Hesburger protecția datelor?

Hesburger utilizează măsuri tehnice și organizatorice pentru a preveni utilizarea, transferul, ștergerea sau altă prelucrare neautorizată a datelor cu caracter personal care ar putea pune în pericol protecția datelor. Registrul este ținut în format electronic. Utilizarea registrului, modificarea datelor și prelucrarea se fac numai prin utilizarea identificării utilizatorilor pe mai multe niveluri prin intermediul unei aplicații criptate. Numai persoanele desemnate însărcinate cu întreținerea și gestionarea sistemului au permisiunea de a utiliza registrul. Datele din registru sunt protejate împotriva accesării din exterior, iar utilizarea registrului este monitorizată.

Cât timp vor fi stocate datele?

Datele stocate în registru vor fi șterse după doi ani și jumătate (2,5 ani) de la depunerea sau ultima modificare a cererii de angajare.

Datele vor fi stocate pentru o perioadă mai lungă de timp în cazul în care solicitantul este angajat de Hesburger sau există un alt motiv legal pentru a face acest lucru.

Drepturile candidatului

Candidatul poate exercita drepturile menționate mai jos contactând Hesburger prin poștă sau e-mail. Exercitarea acestor drepturi necesită ca Hesburger să poată verifica în mod adecvat identitatea persoanei care trimite o cerere de informații.

Dreptul de acces

Candidatul are dreptul de a inspecta propriile date din registru.

Dreptul de a solicita corectarea datelor incorecte sau incomplete

Candidatul are dreptul să solicite corectarea datelor incorecte sau incomplete.

Dreptul la ștergerea datelor

Candidatul are dreptul de a solicita ștergerea datelor sale cu caracter personal din registru („Dreptul de a fi uitat”). La cererea candidatului, Hesburger va depune toate eforturile pentru a șterge datele fără întârzieri nejustificate, cu excepția cazurilor în care există motive legale pentru a refuza ștergerea datelor. 

Candidatul poate, în orice moment, să își revoce consimțământul de a prelucra datele sale cu caracter personal, iar la primirea acestuia Hesburger nu va mai prelucra datele cu caracter personal ale candidatului. 

Dreptul la restricționarea prelucrării

Candidatul are dreptul de a restricționa și de a se opune prelucrării datelor sale cu caracter personal. Atunci când candidatul a depus o cerere, Hesburger nu mai poate prelucra datele cu caracter personal ale candidatului, cu excepția cazului în care există un motiv legal pentru prelucrare.

Dreptul de a transfera date de la un sistem la altul

Candidatul are dreptul de a primi datele sale cu caracter personal într-o formă structurată și utilizată în mod obișnuit, pe care candidatul să fie în măsură să o transfere către operatorul unui alt registru de date cu caracter personal.

Dreptul de a depune o plângere

 

Candidatul poate depune o plângere privind prelucrarea datelor cu caracter personal la autoritatea competentă din țara sa de reședință. Informații detaliate privind autoritățile naționale pentru protecția datelor pot fi găsite aici:
http://ec.europa.eu/newsroom/article29/document.cfm?action=display&doc_id=50061

Verificăm în mod regulat practicile noastre de protecție a datelor și actualizăm Politicile noastre de confidențialitate pentru a reflecta schimbările din procesele noastre. Vă recomandăm să vă familiarizați din când în când cu această Politică de confidențialitate.

Cine este operatorul datelor dvs. cu caracter personal și unde îl puteți contacta?

Întrebările pot fi trimise prin poștă sau e-mail:

Burger-In Ltd.
Linnankatu 34
20100 Turku, Финландия
privacy@hesburger.fi

Operatorii asociați incluși în această politică de confidențialitate sunt următoarele companii: 

Finlanda

Burger-In Oy
Clewer Aquaculture Oy
Clewer Technology Oy
EnerZ Oy
Enerz Pirkanmaa Oy
Enerz Varsinais-Suomi Oy
Gurulogic Microsystems Oy
Hakaniemen Burger Oy
Helsingin Fastburger Oy
Helsingin Seudun Restahenkilöstö Oy
Hescluster Oy
Hesdiligent Oy
Hese-extra Oy
Hesehelp Oy
Hesepalvelut Oy
Hesestaff Oy
Heseväki Oy
Hesgroup Oy
Hesmakers Oy
Hespersonnel Oy
Hes-Pro Oy
Hesrent Oy
Hestroop Oy
Hesworkers Oy
Jaanatiina Oy
JHS Personnel Oy
JWS Burger AB
Kaakkurin Burger Oy
Kokkolan Keskus-Burger Oy
KS Burgerhenkilöstö Oy
KS Workers Oy
Lempäälän Burgerpark Oy
MS Kiinteistöpalvelu Oy
Oy Hotelli Marina Ab
Pastaexpress Oy
Plaza-Burger Oy
PM Henkilöstö Oy
Rai-Burger Oy
Rautatientorin Burger Oy
Res-Staff Oy
Restaburger Oy
Restaflow Oy
Restahenkilöstö Oy
Restapower Oy
Restaworkers Oy
Salmela-Yhtiöt Oy
Savon Burger Oy
Suomen Burgerserve Oy
Suomen Burger-Staff Oy
Suomen Restapeople Oy
Tampereen Restahenkilöstö Oy
Tapiolan Burger Oy
Turun Restahenkilöstövuokraus Oy
Turun Restapersonnel Oy

Estonia

Anneburks OÜ
Binburks OÜ
Capsburks OÜ
Haapsburks OÜ
Hesburger AS
Hesemajad OÜ
Jakato OÜ
Kaldaburks OÜ
Karrburks OÜ
Keilaburks OÜ
Kohtlaburks OÜ
Laiburks OÜ
Logiburks OÜ
Lootsi Hese OÜ
Lôunaburks OÜ
Maarburks OÜ
Narvaburger OÜ
Pikkburks OÜ
Pirburks OÜ
Raeburks OÜ
Rapburks OÜ
Saareburger OÜ
Soobburks OÜ
Tallaag OÜ
Talmust OÜ
Tarkald D OÜ
Tarkesk OÜ
Tartuburks OÜ
Viimsburks OÜ
Vilburks OÜ
Vipburger OÜ
Vôrburks OÜ
Ôisbuks OÜ

Letonia

Parkburger SIA
Rigaburger SIA
Enerz SIA
Enerz HVAC SIA

Lituania

„Hes-Pro Vilnius“
UAB „Litpark“
Enerz UAB

Bulgaria

Бългериън Бургер ЕООД
River Burger EOOD
Bulgarian Burger Cinemas EOOD
Varburger EOOD
Velburger EOOD
Haskburger EOOD
Mall Burger EOOD
B Burger EOOD