PĂRERI, ÎNTREBĂRI ȘI SUGESTII

Te-ai bucurat de servicii excepționale în unul dintre restaurantele Hesburger? Poate îți dorești să regăsești un nou produs în meniul nostru? Ai observat ceva ce crezi că am putea îmbunătăți? Ne-ar plăcea să ne spui părerea ta. Ne bazăm pe tine să ne zici impresiile sau ideile tale - astfel încât să-ți putem oferi ție și celor dragi servicii și mai bune în viitor.

Ca să primim feedback-ul tău în cel mai scurt timp, te rugăm să te asiguri că menționezi subiectul corect, deoarece mesajele despre un restaurant specific sunt trimise direct restaurantului. Poți trimite feedback-ul chiar și anonim. Așteptăm să ne scrii.

Contactează-ne

AI O ÎNTREBARE DESPRE PRODUSELE SAU SERVICIILE NOASTRE?

Consultă întrebările și răspunsurile frecvente.

CELE MAI IMPORTANTE SUBIECTE:

DE UNDE PROVINE MAIONEZA, DRESSING-UL ȘI SOSUL HESBURGER?

Cele mai multe sortimente de maioneză, sosurilor și dressingurilor Hesburger sunt fabricate în Finlanda, în propria unitate de producție din Kaarina. Avem, de asemenea, o fabrică Hesburger în Lituania, care produce, de exemplu, sosuri BBQ și sosuri dulci și acrișoare. Poți consulta informații despre produse pe site-ul nostru.

PE CE SE BAZEAZĂ CALITATEA HESBURGER?

Calitatea Hesburger se bazează pe furnizori de încredere, care sunt partenerii noștri de mult timp. Produsele noastre se bazează pe cele mai bune materii prime, care sunt pregătite pentru clienții noștri în restaurante în conformitate sub instrucțiuni clare. Direcțiile stabilite la nivelul întregii companii asigură că produsul final este, de asemenea, de cea mai bună calitate. Diferite proceduri și un sistem de autoevaluare asigură calitatea întregului nostru ecosistem. În plus față de supravegherea națională a produselor alimentare, Hesburger are propriul sistem de supraveghere periodică pentru menținerea calității. De asemenea, un laborator acreditat, specializat în managementul calității în industria alimentară, este responsabil de asemenea pentru supravegherea întregului sistemului.

DIN CE SUNT FĂCUȚI CARTOFII PRĂJIȚI DE LA HESBURGER?

Cartofii prăjiți de la Hesburger sunt cartofi adevărați. Pentru a asigura o textură crocantă, cartofii noștri prăjiți conțin și alte ingrediente. Aceștia sunt prăjiți în ulei de canola. Consultă informațiile despre produs pe site-ul nostru.

 

HESBURGER OFERĂ O VARIETATE DE SALATE?

Hesburger oferă o varietate de salate. Poți consulta oferta noastră de salate pe site-ul nostru la rubrica Salate. Toate salatele vin cu un dressing la alegere. Poți vedea, de asemenea, selecția de dressinguri pe site-ul nostru la rubrica Sosuri și dressinguri.

UNDE POT CONSULTA SELECȚIA DE PRODUSE HESBURGER? CE CONȚIN PRODUSELE HESBURGER?

Poți consulta întreaga gamă de produse Hesburger pe site. Vei găsi ingredientele listate pentru fiecare produs în parte. În restaurantele noastre, casierii noștri oferă informații privind ingredientele, informațiile nutriționale și alergenii pentru fiecare dintre produsele noastre.

UNDE POT REGĂSI INFORMAȚIILE NUTRIȚIONALE ALE PRODUSELOR HESBURGER?

Informațiile nutriționale ale produsele Hesburger sunt listate pentru fiecare produs în parte, pe site-ul Hesburger, la rubrica Produse. Site-ul Hesburger oferă, de asemenea, un calculator al valorilor nutriționale care arată valoarea nutrițională a oricărei combinații de produse.

UNDE POT VERIFICA DACĂ ÎN PRODUSELE HESBURGER SE GĂSESC ALERGENI SAU INGREDIENTE CARE PROVOACĂ HIPERSENSIBILITATE?

Informațiile despre alergeni ale produsele Hesburger sunt listate pentru fiecare produs în parte pe site-ul Hesburger, la rubrica Produse. Mai multe informații privind valorile nutriționale și alergenii poți regăsi aici.

CUM POT APLICA PENTRU UN JOB LA HESBURGER?

Verifică posturile disponibile de pe site-ul nostru și trimite-ne o solicitare prin intermediul formularului de cerere de angajare. În secțiunea Posturi vacante, poți urmări care dintre restaurantele noastre caută noi colegi. Disponibitatea  se modifică aproape zilnic, așa că trebuie să urmărești atent paginile noastre.